Ο Γιαννιώτης

υπηρεσιεσ

αποφράξεις Θεσσαλονίκη

αποφράξεις Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες Αποφράξεων

Έχοντας πολυετή εμπειρία και τεχνικές γνώσεις, η Αποφράξεις Θεσσαλονίκη ο Γιαννιώτης παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποφράξεων.


Εξυπηρετεί πλήθος πελατών σε όλη την ευρήτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας υπηρεσίες για αποφράξεις, απολυμάνσεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων σε:

Αποφράξεις Απολυμάνσεις σπιτιών

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Διαμερισμάτων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Μονοκατοικιών

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Καταστημάτων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Σχολείων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Φροντιστηρίων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Δημόσιων υπηρεσιών

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Νοσοκομείων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Εργοστασίων και Βιοτεχνιών

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Επαγγελματικών χώρων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γραφείων

Αποφράξεις Απολυμάνσεις Δημόσιων κτηρίων

Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Μήπως στην επιφάνεια του νεροχύτη σας έχει σχηματιστεί λιμνούλα με νερά που δεν απορροφώνται στις σωληνώσεις σας; Μήπως οι σωληνώσεις του χώρου σας είναι βουλωμένες;

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, εμείς θα αναλάβουμε να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, προσφέροντάς σας ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν τις αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών εξυπηρετώντας οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

αποφράξεις Θεσσαλονίκη

Άντληση υδάτων

Τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι πλήττονται από πλημμύρες που οφείλονται είτε στα καιρικά φαινόμενα, είτε σε κάποια βλάβη της αποχέτευσης.

Ομάδα τεχνικών της εταιρείας, έρχεται άμεσα στο χώρο σας με τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να αναλάβει την άντληση υδάτων και τον καθαρισμό του χώρου σας, ώστε να μη βρεθείτε ξανά στην ίδια θέση.

Διάγνωση με κάμερα

Το έμπειρο προσωπικό μας, έχοντας στη διάθεσή του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μπορεί να επιλύσει κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Είτε πρόκειται για κάποιο φράξιμο, είτε για σπάσιμο, η φθορά θα αποκατασταθεί και η έλευση του νερού θα γίνεται κανονικά.Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας συστήματος για να προλάβει κάθε πιθανή ζημιά σε αυτό.

Μπορείτε να επιλέξετε το συμβόλαιο συντήρησης που ταιριάζει στις ανάγκες της αποχέτευσής σας, ανάμεσα σε μηνιαία εξάμηνη και ετήσια βάση.